Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2016 09:53 - Мотивация, мотивация... 100% мотивация. И ти го можеш!
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 1341 Коментари: 0 Гласове:
3




Вашето време е ограничено, не го губете, живеейки живота на някой друг.Не попадайте в капана на догмите, които съществуват в мисленето на другите хора.Не позволявайте възгледите на другите да заглушат вашия собствен вътрешен глас.И това е много важно - имайте мъжеството да следвате своето сърце и интуиция.Те по някакъв начин вече знаят, какво действително искате да направите.Всичко друго е второстепенно.

Ние сме тук, за да оставим отпечатък във Вселената. В противен случай, защо иначе да сме тук?

Когато пораснеш ти казват, че светът е такъв, какъвто е и ти трябва да изживееш живота си вътре в него. Трябва да внимаваш да не се удряш много в стените, да създадеш хубаво семейство, да се забавляваш, да спестиш малко пари. Това е ограничен живот.
Животът може да бъде много по-богат, ако осъзнаете един простичък факт – всичко около вас е направено от хора, които не са по-умни от вас. И вие може да променяте света, да му влияете, да построите собствени неща, които хората да използват.Щом веднъж научите това, никога няма да бъдете същите.

Трябва да действате. И трябва да сте готови да се провалите. Ако ви е страх от провала, няма да стигнете далеч.

Една фраза в будизма гласи: „Прекрасно е да имаш ума на начинаещ".
 
Работата ви ще бъде голяма част от живота ви и единственият начин да бъдете доволни от себе си е да вършите работа, за която вярвате, че е страхотна. Единственият начин да вършите страхотна работа е да обичате това, което вършите.
Ако все още не сте я открили, продължавайте да я търсите. Не се примирявайте. Както с всички неща, които опират до сърцето, ще я познаете, когато я откриете. И както във всяка добра връзка, ще става все по-добре с годините. Така че търсете. Не се примирявайте.

Бих изтъргувал цялата ми технология за един следобед със Сократ.

Иновацията е това, което различава лидера от последователя.

Мисля, че ако направиш нещо и то се окаже доста добро, след това трябва да направиш нещо друго прекрасно, не да се спираш на него прекалено дълго. Просто разбери кое е следващото.

За лудите, за различните, за бунтарите, за размирниците, за кръглите гвоздеи в квадратните дупки... за онези, които виждат нещата по различен начин – те не обичат правилата... Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш, но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш, защото те променят нещата... Те бутат човечеството напред и макар и някои да ги смятат за луди, ние виждаме в тях гении, защото онези, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са онези, които наистина го правят.

Останете си гладни, останете си глупави! Стив Джобс   image


Тагове:   Стив Джобс,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!