Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2012 15:26 - FUCHEJI - "ФУЧЕДЖИ" - виртуална книга за избавление от тлъстини и мързел. Веселин Казаков - bgtrener
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 1573 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2012 13:13


"ФУЧЕДЖИ" - виртуална книга за избавление от тлъстини и мързел.
Веселин Казаков - bgtrener

1.УВОД - СПОДЕЛЯМ ОПИТ, НИЩО ПОВЕЧЕ!
Съветите са най-безмисленото нещо на света. Глупавите не ги спазват, на умните не им трябват. Затова не мисля да давам съвети на никой, как да се храни или тренира. Просто споделям опит.
Как да се храним здравословно, в същото време "ефективно", да имаме сила за натовареното ежедневие, а и да си позволяваме някои изкушения, без това да вреди на добрата фигура? Ако имах отговор на този въпрос и той важеше за всички хора, предполагам че щях да съм неприлично богат.
Ще разкажа за един хранителен и тренировъчен режим, който експериментирах в продължение на години. Няма да налагам мнение, нито считам че този метод е най-добрия. Аз съм доволен от постигнатите резултати и затова го споделям. Като казвам резултати, аз лично свалих с този режим 25 килограма за 6 месеца. Чувствах се страхотно и смея да твърдя работех по-добре. В момента не тренирам по тази система, сега експериментирам с поредната, но предполагам че отново ще се върна на нея, защото за мен лично е най-добрата която съм правил.

Ако искате да направите огромни мускули, да свалите 20 килограма за няколко месеца, да направите най-изумителното тяло на света, търсете информация другаде... Това е програма за нормални хора, целящи да влязат във форма, да поддържат един умерен, здравословен, малко по-свободен тренировъчен и хранителен режим. Искам също да добавя, че по време на разработването на хранителния режим към системата работех по 12-14 часа на компютъра, шофирах, или се занимавах с домакинска работа. Затова хора с тежка физическа работа не мисля че ще се справят с ниските енергийни нива на диетата. Упражненията ще могат да ги правят, но за диетата да внимават, за да не изпаднат в хипогликемия. Режима е подходящ за хора работещи в офис, домакини и майки, шофьори, и други професии в които по голямата част от деня е в седнало положение, без да обиждам мамите, знам много добре колко изморително е гледането на малко дете.

Всеки решил да се възползва от моята програма първо да се консултира с личния си лекар. Аз лично съм убеден, от опит, че това е един здравословен начин за постигане на хармонично тяло, но това са задължителните фрази, написани с малки букви, в някой ъгъл на опаковката на всеки "продукт" касаеща здравето на човек: "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се консултирайте с личния си лекар", "Да не се превишава препоръчителната доза". КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР!



СТРАНИЦА : - 1 - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - - 8 - - 9 - - 10 - - 11 - - 12 - - 13 - - 14 - - 15




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!