Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2008 13:48 - Сините лекета 1:1 с Бате Борисов
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 2378 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.04.2009 13:57





image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА

  • Сините(не заслужават да петнят името Левски) правят 1:1 в Беларус, 5000 на стадиона скандират “ЦСКА, ЦСКА” 
  •   10 колхозници резнаха Левски

  Срам! Позор! Унижение! Някакви колхозници с 10 души изхвърлиха Левски от групите на Шампионска лига. БАТЕ Борисов отиде в Европа, въпреки че на белaруския президент Лукашенко не му дават виза да припари в Европа. А "великия" наш тим ще пасе трева в турнира за Купата на УЕФА. Където кой знае какви лесничеи ще го подритват като газено тенеке.
БАТЕ направи 1:1 на реванша в Борисов и след победата в София ще прибере поне 6,5 млн. евро от участие в лигата. Беларусите играха 47 минути с човек по-малко. Нападателят Генадий Близнюк бе изгонен за втори жълт картон в 43-ата мин.
БАТЕ откри в 14-ата мин. Сташевич вдигна някакъв балон от фаул, Сосновски чукна с глава топката и тя мина между краката на вратаря Даниел Киш. Гаджев върна надеждите на Левски. В 36-ата мин той стреля от границата на наказателното за 1:1.
След почивката Левски продължи да се мотае като пиле в кълчища и не успя да вкара. А трябваше само един гол.

Левски ще пасе трева по ливадите за Kупата на УЕФА, след като не успя да елиминира БАТЕ Борисов. Сините направиха 1:1 на реванша в Беларус и отпаднаха. Те се хвърлиха в нещо като атака към вратата на домакините още в началото, но това беше по-скоро хаос, отколкото нападение.
В 3-ата минута Николай Димитров - Хичо стреля от воле в пеналта, но топката се отби в гърба на защитник. След това нещо като удари опитаха Зе Соарес, отново Хичо и Георги Иванов. Топката летеше неориентирано нанякъде.
В 14-ата минута сините бяха попарени. Сташевич изсипа една балонна топка от фаул в пеналта, защитникът Сосновски я чукна с глава, тя мина между краката на Даниел Киш и спря в мрежата.
В 30-ата минута Николай Димитров получи пас, по-хитър от самия него, влезе в наказателното, но си поведе силно топката и тя излезе в аут.
Изненадващият титуляр Владимир Гаджев върна Левски в играта. Дефанзивният халф изравни в 36-ата минута. Гаджев стреля силно с десния крак от границата на наказателното по диагонала за 1:1.
Домакините от Борисов останаха с човек по-малко три минути преди почивката. Нападателят Генадий Близнюк бе изгонен за втори жълт картон. Той се опита да изкорми вратаря Киш и бе пратен под душовете.
След почивката Левски продължи да се мотае неориентирано и не успя да преодолее младия вратар Гутор.

http://www.7sport.net/ 

image 

 Абе, какво им липсва на тези момчета , че не играят?

Заплати? Условия? Екипировка? 

http://www.bgtrener.com/news.php?news_id=161



Гласувай:
0



1. анонимен - !!!!
28.08.2008 23:05
после елате и ме питайте защо не обичам футболисти?
цитирай
2. zaw12929 - За съжаление
03.09.2008 18:21
сте прав, защото българи ли са да печелят
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!