Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2007 08:07 - Републиканско по културизъм и фитнес 2007- мъже и мъже ветерани. Защо пак така стана?!
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 5347 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2009 14:15


image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА



image


  Още едно републиканско първенство по културизъм и фитнес е в историята... която за поредна година се повтаря, а няма кой да си вземе поука. За разлика от друг път, сега няма само да плюя по чуждия труд, но ще кажа няколко добри думи за организаторите.  Нямаше издънки с музиката ! О, чудо, за първи път няма проблем със озвучаването! Имаше много и добри състезатели, макар ,че затова федерацията няма много вина.  Много фирми бяха привлечени на щандове, залата - доволно окичена с реклами, на сцената и на входа още повече. Залата пълна – цена на билетчето 8 лв.! Сега не змам как ще се оправдават, че парите не стигат. Това беше хубавото... неуредиците:
  1. Публиката – за пореден път пълна анархия! Всеки ходеше там където си поискаше и пречеше на видимостта и на фотоапарата. Най-малка беше видимостта от местата за журналисти, грижливо надписани „Преса”, на английски... явно и чужда преса очаквахме :) ама така е като търговците са в храма, а не във фоайето където им е мястото!
  2. Протакане, Протакане, Протакане !  На сцената имаше хора, за които просто ме е срам да говоря. Нали това е финал! Нужно ли е да излизат по 10-11човека на сцената , или всички да си играят съчетанията... мислех ,че само финалистите (демек първите 6) си играят съчетанията. Със излишни съчетания, а понякога и смешни, многобройни сравнителни позирания , състезанието се проточи във времето. За тежката категория залата беше наполовина празна. А по време на „раздела” ветерани се получи ефекта междучасие... Голяма част от публиката се изнесе за по цигара и кафе, а в тоалетната опашка. Края беше около 21:00 – а залата се беше поопразнила.
  3. Отвратително съдийство... Някои състезатели бяха много „побутнати” само заради спонсорите и отборите... Дори обявяването на Флекс Уилър за почитен член на съдийската „бригада” не може да замаже положението. Прав беше Георги Георгиев – „Победата струва скъпо!”

 

Веселин Казаков – следва продължение...

МООООГО СНИМКИ ! Който иска да получи всички снимки (570MB), необработени – по  skype: bgtrener  . Както стана със снимките от Мечката :)

image


image

image

image 

image
 

image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА

 




Гласувай:
0



1. анонимен - само жоро!!
23.09.2007 14:08
супер кой друг може да спечели ако не жоро-няма такъв 2ри мега звезден е!!!!!
цитирай
2. анонимен - въпрос?
28.09.2007 22:01
Знае ли някой с кой номер е състезателя на име Иван? Може да има повече от един Иван, но този за който аз питам е на 20-21?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!