Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2007 17:57 - Турнир по културизъм и фитнес Мечката 2007 година.
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 3231 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2009 14:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА



image


 Приятели на културизма и фитнесa, вече имам снимки от Мечката 2007.  Не мога да си почеша езика и да поплюя по организацията, защото не бях на място. Но Ивайло Иванов програмиста и фотограф на www.bgtrener.com беше залата. В телеграфен стил (по телефона) ми из диктува основните неуредици от състезанието (явно само това му е направило впечатление).

 „ Започна с един час по-рано, демек в 12:00. Не само публиката имаше проблем с ранния час, един от състезателите в категория до 70 кг. излезе направо за позирането си”

„Най-голямата издънка е музиката – DJ-я не можел да пуска mp3 формат (правете си сметката за републиканското състезателите,че да не се шашкате и там J . Голяма част от състезателите се наложи да позират на „музикалната шапка” на състезанието. Има и клипче – ще го пусна в блога”

„Първата категория до 70кг – много равностойна – многобройни сравнителни позирания по 4 – 6 човека”

„Втората категория до 80 кг - многобройна, сцената едва ги събра. Тук участие взе и нашия приятел Слави Горанчовски. Свалил е доста от последната ни среща в Якоруда. Престегнал е в Бургас за състезанието на 16.09 и между другото се е пуснал и на Мечката.”

„90 кг. категория, 6 човека в страхотна форма – Драганички си заслужи титлата”

„Тежката категория над 90 – многобройна, за първи път 13 участника , бройка за сметка на качеството, но все пак многобройна. Коментар от залата – „Тия са ебати хиените.. Митака го няма и всички наизкачаха” И твоя „приятел” беше там – пак последен – става реч за Йордан Вуков. Миналата година го попържих малко по нета... за участието му в тежката категория. J

Ктегорията взе с право – Георги Димитров.

След като преключи състезанието , участниците много бързо напуснаха сцената и дори повечето не пожелаха да се снимат, нещо не бяха на кеф повечето, дори и шампионите.

В публиката течеше спор ,дали ще има участник на мр.Олимпия като гост позьор на републиканското или е само добре организиран слух за превличане на публика в София. Аз залагам ,че няма да има, поне не и някой от големите съвременни имена. Надявам се да загубя облога...”

„Залата беше пълна, а голяма час от публиката беше по яка от участниците. Цената на билета беше наистина символична – 2 лева, а за нас ( www.bgtrener.com ) не струваше нищо. За първи път ни вземат на сериозно, ей ся ни се дигнаха акциите ха ха х а.”

 Ако съм ви запалил интереса... през седмицата ще пусна още много снимки, сега ги отсявам, че Ивайло е напраскал 350 пози. Ако някой иска да му пратя архивиран файл със всички снимки, от вторник натам да ме търси по skype: bgtrener - ще се опитам да ги пратя на всички желаещи.

Веселин Казаков 
Снимки тук :
http://bgtrener.com/news.php?news_id=92

 

image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!