Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2007 15:53 - Ако беше в друг спорт... допинг пробата със съмнителни резултати и аут.
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 1911 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2009 14:37


ФИДЕ спира правата на Топалов заради нарушение на Етичния кодекс? Изказванията на Топалов и Силвио Данаилов по време на скандалния мач срещу Крамник са в нарушение на Етичния кодекс

Веселин Топалов може да бъде дисквалифициран за три години, съобщи руският вестник “Комерсант”, цитиран от sportal.bg. Изданието се позова на Берик Балгабаев - съветник на президента на ФИДЕ Кирсан Илюмжинов. Според него до крайната мярка може да се стигне, ако се докаже, че изказванията на бившия световен шампион и неговия мениджър Силвио Данаилов по време и след скандалния мач срещу Владимир Крамник в Елиста са в нарушение на Етичния кодекс. 

 Световната федерация насрочи за 28 юли изслушването на двамата по отправените обвинения. То ще се състои в атинския хотел “Роял Олимпик” и ще бъде открито за публика. Според председателя на създадената преди година Етична комисия Роберто Ривело Топалов и Данаилов са погазили четири точки. Обект на разследване са твърденията им, че Крамник е ползвал подсказващи средства при посещенията си в тоалетната. 

 Внимателно ще бъде проучено и даденото от Веско интервю за испанския всекидневник АВС. На 18 ноември пред изданието българинът обяви, че двубоят е бил нагласен, за да спечели съперникът му. “Кирсан Илюмжинов е бизнесмен, той имаше нужда от руски шампион. Ако аз бях победил, нямаше да ми позволят да напусна Елиста”, обяви тогава гросмайсторът и допълни, че е получавал анонимни заплахи и се е страхувал за живота си.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=6&id=11751


Ама така е ,като не става с допинг проби се намират и такива решения.

image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА




Тагове:   топалов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!