Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2007 15:42 - Трибестан - какво е важно при избора на продукт!?
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 7028 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2009 15:02


image




TRYBEST  -  ТРАЙБЕСТ

Висококонцентриран български трибулус терестрис

ТРАЙБЕСТ е регистрирана търговска марка на продукт, чийто основна състававка е скстракт от от български трибулус терестрис (бабини зъби). Той е създаден от надземната част и плода на растението. Характеризира се с високо съдържание на стероидни сапонини – над 70%.

ТРАЙБЕСТ е хранителна добавка , която не съдържа хормонални препарати.

ДЕЙСТВИЕ : повишава собственото производство на тестостерон в човешкия организъм, което води до повишаване на капацитета и издръжливостта на тялото при физически и умствени натоварвания. Регулира и запазва в оптимални граници нивата на кортизол и естрадиол в организма. Продуктът има пряко антистресово действие. Ефективен либидостимулатор.

ДЕЙСТВИЕ при жените : трайбест има положителен ефект при хормоналната регулация след менопаузата, което значително намалява риска от постменстроално окосмяване. При мъжете в андропаузата (над 58) има положителен ефект  при запазване на мускулния капацитет и сексуалния нагон.

 

ТРИБЕСТАН Е НОМЕР 1 НА РЕКЛАМНИЯ ПАЗАР, ТРАЙБЕСТ НОМЕР 2, ВСИЧКО ДРУГО Е МЕНТЕ

 

За Трибестан-а се знае вече, че вдига  самолети, а сега прочетете какво е ТРАЙБЕСТ- НАЙ КОНЦЕНТРИРАНИЯТ БЪЛГАРСКИ ТРИБУЛУС, ПРАВЕН НЯКОГА.

Направен е по технология- ултрафилтрационна,  безорганична, при която не се използват органични разтворители като матанол или хлороформ, които са токсични и вредни за организма (единственият трибулус в света, който се обработва по този начин). При тази технология се получава висока концентрация в минимално количество екстракт (165мг-200мг), при която ПРОТОДИОСЦИНА (единствения индекс характеризиращ терапевтичния ефект на екстракта от трибулуса признат от цял свят) е със стойности, в пъти повече от досега познатите нива. Само за сръвнение, трибестана на софарма достига едва 11% протодиосцин (изследван в лаборатория в СОЛТ ЛЕЙК СИТИ-САЩ), а при ТРAЙБЕСТ (изследван в същата лаборатория) се достигат нива от 25% та чак до 29%.

Но стига с перченето. Трибестан  все пак беше лидер  на американския пазар. ТРАЙБЕСТ и за момента е лидер на австралииския и индонезииския пазар, а кой знае,  до година и на американския.

Връщайки се на ПРОТОДИОСЦИНА, мога да кажа на хората които продават, пакетират и рекламират, но  НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ   трибулус да не се перчат с нивото на „стероидните сапонини”, тъй като те в случая остават в „Б” група, не са толкова важни колкото си мислехте.

За да завършим ще Ви дам още малко инфо за ТРАЙБЕСТА. Освен якия трибулус, в него има още няколко важни елемента за сериозно трениращите. В ТРАЙБЕСТ са вкарани още жълт кантарион и валериана. За кантариона се знае, че е един от най- силните натурални анти-депресанти, за валерианата се знае, че е мощен сърдечен тоник. Това прави ТРАЙБЕСТ най- подходящия продукт за хората, които злоупотрбяват с допинг, за да не се депресират и за да не им  прескача сърцето.

Вече се продава в Италия, Чехия и Хърватско.


image                     Марио Маринов

BGTop - най-добрата класация за сайтове!
 

image

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!