Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2007 02:50 - Двубои без правила ! ШУТО
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 2173 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2012 17:20


image

На 10.02.2007 в град Пловдив ,зала 2 на панаирната палата се проведе национален турнир стил „Шуто”.

 Продуцентска къща М-арт, предаването „Фитнес Мания” и федерацията по „Шуто”, организираха невероятен спектакъл, който може да се мери със „кеч манията” по американските канали. Мащабно организирано и отлично проведено, невероятно шоу. Турнир с много емоции, неочаквани обрати и страхотна шоупрограма (щом са там Фитнес Мафия). В публиката бяха Лучано, Ванко „Едно”,Маги Вълчанова, Роси Черногорова,  известни личности от шоубизнеса, подземни босове, спортни величия, политически дейци. J

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА

 На ринга: Зрелищни гладиаторски битки, без преструвки и лигави нокдауни. Седем от срещи не достигнаха до първия гонг. Двама от участниците в тях бяха изнесени на носилки. Два двубоя продължиха до два рунда. Най-атрактивната девета среща, вдигна на крака трихилядната публика.  Софийските бойци от клуб „Гладиатор” взеха най-много отличия, след тях в каласацията са Пловдив, Стара загора, Велико Търново и Петрич. За смекчаване на бруталната , пропита с адреналин и тестостерон атмосфера се погрижи скандалната певица и мис фитнес Ан-Джи и балет „Електра”, Дичо ,екипа на „Фитнес Мания”.

 

Извън ринга: Пионера на свободните двубои, варненската федерация „Валетудо” , нямаше представител. Според „зад рингов” източник, не са били поканени.

 

 Най-интересното,се случи

Извън регламента:

 Киро Скалата (Кирил Вълчев водещия на предаването  „Фитнес Мания”), извика асистента от синия ъгъл –Митьо Крика .След кратко заговорничене, Митака взе микрофона и предизвика на , ЧЕСТЕН двубой председателя на българската федерация на силните мъже Мирон Йорданов, присъсътващ като зрител. За огромна изненада на публиката, един спор между Крика и Мирон, който не можа да се реши в съда с години, се разреши в рицарски двубой. Цялата зала беше взривена ! Всички мислеха до последно, че това е постановка. Но не беше !

 

Давид и Голиад в съвременен вариант. Димитър Ходжев 90 кг ,който се готви за състезания по фитнес ,а както разбрахме от „зад ринговия” източник, лошата му форма се дължи и на хранително отравяне – срещу Мирон Йорданов 140 кг. човек с немалко опит в силовите и бойните спортове.  Изпълнителния директор на федерацията по шуто Димитър Стоянов даде ръкавици на двамата претенденти и обясни правилата на двубоя – почти БЕЗ ПРАВИЛА ! Киро Скалата се бръкна 300$ за награда на победителя, към него се присъедини и председателя на федерацията по бокс ,който добави още 100 лв. Към наградния фонд.

За двубоя: Крика спечели с безпрекословна победа , след като успя да направи смъртоносен ключ на противника си. Снимките говорят !

 

Извън сценария : Вдъхновен от Митьо Крика, съименника му Митьо Пищова, излезе на ринга и предизвика съквартиранта си от “Big Brother” – Дим Дуков. Пищова след като свали 20 кг, и се е превърнал в неразделна част от „Фитнес Мафията”,се включи още веднъж извън сценария, като нападна със зъби сочната 120 см. гръд на Анита от Лас Вегас, сексапилната асистентка на водещия Киро Скалата.

 

Това единствено и неповторим шоу беше директно излъчено по „Канал 3” и с репорртажи по „Нова”, „Диема” и „Евроком”. „М-сат” и „Фитнес Мания” правят филм за събитието, който ще можете да гледате на 25.02.2007 от 18:30 по М-сат и повторение, 04.03.2007 от 8:30 сутринта.

Не го пропускайте!

 

www.bgtrener.com 

материал „Фитнес Мания”

11.02.2007г.



Тагове:   бой,   шуто,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!