Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2006 20:18 - Ann-G - с бронзов медал от световното по фитнес!
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 14146 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2012 13:11


image


Фучеджи е тренировъчна система за понижаване на теглото, сваляне на килограми, заздравяване на мускулите. image Диета - като начин на живот, не като програма за отслабване. Без остри лишения - глад и гладуване. Здравословни менюта, балансиран хранителен режим. Съобразена със индивидуалните възможности на всеки. Не е скъпа и дава трайни резултати. Бързото отслабване е като бързото забогатяване - никога не се случва... или е еднакво нетрайно. Продължава>

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА
 Анн-Джи направи промоция на новото си парче „Dance with me” в Гьрция по време на световния турнир по фитнес на федерацията „WFF”. Скандалната певица и „Мис фитнес Бьлгария” представи страната ни в категория „фитнес аеробика” и беше избрана на трето място. Пьрво и второ заеха две сръбкини, които по нищо не превъзхождаха super BG body-то на Анн-Джи, но федерацията трудно би дала шампионската титла на начинаещи, колкото и добри да са те.
Представени от „Българска национална фитнес федерация” националния ни отбор включваше само три момичета състезаващи се в различни категории с генерален спонсор на отбора американската фирма за суплементи „Genesis”.
По време на денс изпълнението на Анн-Джи ефектното златно боди с което беше облечена и направи номер, като разкри част от гърдата и за няколко секунди преди певицата да се усети, но камерите, разбира се, не изпуснаха този момент. Дълго след това тълпата беше замаяна от разкрилата се гледка без да знае, че нашето момиче грам не се е притеснила, най-малкото защото доскоро прекрасните и форми красяха българския “Playboy”. Двама от най-красивите мъже с фитнес тела в света не спираха да ухажват българското Барби - Анн-Джи и да се снимат с нея, но въпреки поразителната прилика на единия с Брад Пит, Анн-Джи заяви че от българските мъже по-хубави няма!!!

Ето и класирането на българския ни отбор:

Европейско по бодибилдинг на NABBA -
Милена Тевилова категоря физика-3 място;
Анн-Джи категория фигура 2 – 5място;
Емилия Борисова категория фигура 1 – 5 място.

Световно по фитнес на федерацията”WFF”:
Анн-Джи категория фитнес аеробика -3 място;
Милена Тевилова категория супер боди -2 място;
Емилия Борисова категория боди атлетик-3 място.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

автор : фитнес мания


Тагове:   Анн-Джи,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!