Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2012 13:26 - Няма такова племе като българското...
Автор: bgtrener Категория: Други   
Прочетен: 2748 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.11.2012 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Днес се срамувам, че съм българин. Наслушах се и се начетох на всякакви тъпотии и коментари по адрес на Патриарх Максим, Бог да упокои душата му! 
  Може ли да сме толкова злобни и дребни?! В повечето статии, материали и коментари, почти явно си казват "Най-после..." То не бяха коментари, нападки, осъждане и какво ли не. Засрамете се!
 Може ли да сме толкова гадни и тъпи. Дебели прасета и гангстерски босове като умираха или бидеха застрелвани по улиците, по медиите се появяваха по-малко "негативни" и изпълнени със задоволство материали. За някой комуняги и филми изгледахме. Поне в дните около погребенията им, никой не се осмеляваше да цитира "истини" и "факти"  от срам или к"во ли...
 То е ясно, че много хора искат да сринат Светата Църква, но поне от благоприличие... изчакайте ден-два. А, после започнете, да ринете тор отгоре и... както винаги сте правили. А, в същото време някой дори се наричат вярващи и говорят от позицията на "загрижени". Но не можете да почакате, пусто сърце не трае, някой ще ви изпревари и ще избълва всичката гнус преди вас . Мъка, мъка...
 Тъпо племе сме... и всичко си заслужаваме. И мизерията, оправията в държавата, и присмеха на останалите страни... всичко! Защото сме безбожници.
 Хайде сега излейте злобата си върху мене, оставете малко Патриарх Максим и поплюйте мене. Може пък да ви олекне.



Гласувай:
4



1. viovioi - Племе казваш - да тук съм съгласна!
06.11.2012 16:30
Днес в нета не видях обидна статия за Патриарх Максим - мир на праха му!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!